Slide1

BOSCH 7001

Filtër vaji Mercedes Benz E- Class 2000-2006

BOSCH 4437

Filtër nafte Mercedes Benz E- Class 2000-2006

Slide2

Ferrota të përparme

Textar

Mercedes Benz

E -Class 2000-2006 W-211

Slide3
VAJ 5w-40

E përshtatshme për makinat me marmidë katalitike (DPF)

ALBANIAN AUTO PARTS MARKET

CILËSI

SHËRBIM

ÇMIME TË MIRA

BESUESHMËRI

Albanian Auto Parts Market është themeluar nga njerëz të dhënë pas makinave, për të gjithë ju që
dëshironi më të mirën për to. Në këtë mënyrë synojmë që gjithmonë të arrijmë një përvojë unike në blerje, duke punuar për krijimin e një platforme të përkushtuar që të sjellim pikën tonë sa më pranë jush.

PARTNERËT TANË

SERVISI


Shërbimi ynë për klientin në vitin 2000 mori përmasa edhe më të mëdha duke ndërtuar servisin tonë.
Me një staf teknik të kualifikuar, për të gjitha llojet e makinave dhe defekteve, jemi të aftë të zgjidhim çdo
problem të makinës tuaj.