Slide1

BOSCH 7001

Filtër vaji Mercedes Benz E- Class 2000-2006

BOSCH 4437

Filtër nafte Mercedes Benz E- Class 2000-2006

Slide2

Ferrota të përparme

Textar

Mercedes Benz

E -Class 2000-2006 W-211

Slide3
VAJ 5w-40

E përshtatshme për makinat me marmidë katalitike (DPF)

Servisi

Shërbimi ynë për klientin në vitin 2000 mori përmasa edhe më të mëdha duke ndërtuar servisin tonë.

Me një staf teknik të kualifikuar, për të gjitha llojet e makinave dhe defekteve, jemi të aftë të zgjidhim çdo problem të makinës tuaj.