Slide1

BOSCH 7001

Filtër vaji Mercedes Benz E- Class 2000-2006

BOSCH 4437

Filtër nafte Mercedes Benz E- Class 2000-2006

Slide2

Ferrota të përparme

Textar

Mercedes Benz

E -Class 2000-2006 W-211

Slide3
VAJ 5w-40

E përshtatshme për makinat me marmidë katalitike (DPF)

RRETH NESH

Ne i njohim pjesët e  këmbimit, është ajo çka bëjmë më së miri që prej shtatorit të 1994-ës.
Rrugëtimin e filluam në Durrës me kapital 100% shqiptar.
Tashmë jemi prej 10 vitesh në Tiranë dhe koha ka treguar se jemi përgjigja për çdo kërkesë tuajën lidhur me pjesët e këmbimit.
Përzgjedhja e pjesëve të duhura të këmbimit për automjetin tuaj është një procedurë sfiduese.
Ju besojani Albanian Auto Market!
Stafi ynë, me përvojë dhe njohuri shumë vjeçare, ju vjen në ndihmë për të bërë zgjedhjen që ju përshtatet.
Në qoftë se jeni duke kërkuar pjesë të veçanta këmbimi, mos ngurroni të na kontaktoni.
Falë rrjetit të gjerë të partnerëve tanë, tashmë shumëllojshmëria e pjesëve të këmbimit, është veç një hap larg jush.